Vytisknout tuto stránku

Novinky a čerstvé synopse z DILIA na váš e-mail

Pro odběr těchto informací se stačí zaregistrovat zde (registrace nového čtenáře). Ihned po registraci vám přijde na zadanou e-mailovou adresu ověřovací e-mail s uvedením přihlašovacího jména a hesla. Tento e-mail uschovejte, budete ho v budoucnosti potřebovat při změně nastavení vašeho "čtenářského" účtu.     Při registraci si zvolíte, zda chcete dostávat nové články či jenom synopse (nebo obojí dohromady) a pak vám budeme cca každých 14 dní posílat seznam nových článků a synopsí.     Odregistrovat se můžete opět pomocí čtenářského účtu nebo zasláním prosby na e-mail: zpravy@dilia.cz

Další informace

  • Perex: Právě před měsícem jsme spustili novou službu, pravidelné zasílání nových článků a čerstvých synopsí. Za tuto dobu se nám zde zaregistrovalo přes stovku uživatelů.
        V minulosti jsme zasílali na e-maily 4x do roka Zprávy DILIA v PDF podobě. Tuto službu jsme vylepšili a po registraci do vašich e-mailových schránek zasíláme obsah Zpráv v textové podobě a navíc v kratších časových intervalech (jeden e-mail cca každých 14 dní). Jedině tak zaručíme aktuálnost informací, e-maily kromě toho budou obsahovat více synopsí. I nadále budeme ve čtvrtletní periodicitě vydávat tištěné Zprávy.
        Věříme, že tuto inovaci uvítáte, budeme rádi za každý zaslaný postřeh směřující k dalšímu zlepšení našich služeb.
  • Kategorie: Divadelní