Vytisknout tuto stránku

Vyšly nové Zprávy DILIA jaro 2023

V nejnovějším čísle Zpráv naleznete rozhovor s novým vedením Divadla Bez zábradlí – ředitelem Josefem Heřmánkem a uměleckým šéfem Karlem Heřmánkem ml.

Jarní Zprávy obsahují přes 35 synopsí českých a zahraničních her. Česká sekce nabízí řadu her Davida Drábka a dále překlady Viliama Klimáčka.

Anglickojazyčná sekce nabídne čerstvě přeložený muzikál Výstřely na Broadwayi Woodyho Allena a tři aktovky na objednávku pro americkou Broadway Všechno je relativní (Woody Allen, Ethan Coen, Elaine Mayová) v překladu Dany Hábové. Dále upozorňujeme na brzké překlady Cti mezi zloději Robina Hawdona a Stvůry Duncana Macmillana.

Německojazyčná sekce má na repertoáru Politiky od Wolframa Lotze a (R)evoluce. Návod na přežití ve 21. století autorů Yaela Ronena, Dimitrije Schaada a Yuvala Noaha Harariho. V této době se jeví jako znovu aktuální Peníze – sem s nimi od Andrease Sautera a Bernharda Studlara.

To a mnoho dalšího naleznete v nových Zprávách DILIA, které si můžete stáhnout na odkazu níže.

Inspirativní čtení přeje agentura DILIA.

Další informace

  • Perex: Zajímají vás novinky z oblasti divadla, literatury, hudby nebo audiovize? Stáhněte si nejnovější jarní Zprávy DILIA ve formátu PDF.
  • Kategorie: Divadelní