Vytisknout tuto stránku

Vyšly nové Zprávy DILIA léto 2017

Nejnovější číslo Zpráv DILIA přináší 39 nových synopsí českých a zahraničních her. Agentura DILIA zve na nejnovější díl z cyklu scénických skic 8@8 – v pátek 26. 5. ve 20:00 se ve Studiu ALTA budete moci seznámit s experimentální francouzskou hrou Ghost Protocol. Představíme vám také dramatické dílo originálního českého dramatika a prozaika S.d.Ch., který je nově zastupovaný DILIA. Exkluzivně nabídneme muzikál Davida Bowieho a Endy Walshe Lazarus. Dále se můžete seznámit s novými hrami autorů, jako jsou Robert Askins, Alessandro Baricco, Tracy Letts, Juha Jokela, Nick Payne a další.

Těšit se můžete také na několik rozhovorů. Nejen o své úspěšné hře Olga (Horrory z Hrádečku), za kterou získala Cenu divadelní kritiky v kategorii Nejlepší poprvé uvedená česká hra roku 2016, hovoří dramatička Anna Saavedra. O monumentálním svazku poezie Zbyňka Havlíčka s názvem Veškerá poezie a také o svém nakladatelství dybbuk, které se zaměřuje výhradně na náročnější čtenáře, promluvil majitel nakladatelství Jan Šavrda. S Terezou Brdečkovou si nejen o odkazu jejího otce Jiřího Brdečky povídala Jana Michalíková.

Příjemné a inspirativní čtení a hezké letní měsíce přeje Agentura DILIA. 

Další informace

  • Perex: Zajímají vás novinky z oblasti divadla, literatury, hudby nebo audiovize? Stáhněte si nejnovější letní Zprávy DILIA ve formátu PDF.
  • Kategorie: Divadelní